Konferencia

Közép-Kelet-Európa reklámpiaca: előítéletek helyett jöjjenek a tények!

A régió legnagyobb független ügynökséghálózata, a weCAN tagjai minden évben találkoznak, hogy megosszák egymással Magyarország és a régió országainak reklám- és médiapiaci adatait, jellemzőit és trendjeit. Idén először az érdeklődő szakmai közönség is bepillantást nyerhet Közép-Kelet-Európa reklámpiacának mindennapi életébe: ez a CANnual Conference.

Kíváncsi vagy arra, hogy hol tart Magyarország a környező országokhoz képest? Milyen reklámfogyasztási trendek jellemzők az egyes országokban? Melyek a legnépszerűbb csatornák és eszközök? Miben különböznek a célcsoportok? Hol milyen megoldások működnek? És mindebből mit tanulhat egy gyakorló marketinges, márkamenedzser vagy egy reklámügynökségi stratéga?

Regisztrálj a CANnual Conference rendezvényünkre, ismerd meg Közép-Kelet-Európa reklámpiacát és vigyél magaddal pár hasznos ötletet! Az eseményen először mutatjuk be a legújabb CANnual Report 2016. kiadványunkat, amely a térség legátfogóbb és legfrissebb reklámpiaci adatait, elemzéseit tartalmazza. Idén kiemelt témánk a közösségi média!

Kinek ajánljuk a konferenciát?
  • Gyakorló marketinges szakembereknek, akiket érdekel a régió reklámpiaca, és szeretnének adatokat, információkat, hasznosítható ötleteket kapni mindennapi munkájukhoz.
  • Mindazoknak, akiket érdekel, miért váltak népszerűvé a közösségimédia-csatornák Közép-Kelet-Európa fogyasztói között, és melyek voltak azok a kampányok, megoldások, amelyek a legnagyobb sikereket aratták a régió reklámpiacán!

Figyelem! A CANnual Conference angol nyelvű!

A konferencia előadói

A CANnual Conference előadói elsősorban Közép-Kelet-Európa legnagyobb független ügynökséghálózata, a weCAN vezető reklámszakemberei. Ugyanakkor olyan vendégelőadókat is meghívtunk, akik segítenek értelmezni az idei év kiemelt reklámcsatornája, a közösségi média régiós trendjeit is. Gyere el a konferenciára, találkozz előadóinkkal, és tedd fel kérdéseidet azoknak, akik a legjobban ismerik a környező országok reklámpiacait és fogyasztóit!

  • 71%
  • 29%

Program

A konferencián blokkokra osztva mutatják be előadóink az aktuális reklámpiaci trendeket és a régióban végbement változásokat. Beszámolunk a weCAN eddigi tapasztalatairól és eredményeiről, majd a közép-kelet-európai digitális trendekről hallhatsz előadásokat. A nap második felében a weCAN ügynökséghálózat képviselői mutatják be a helyi reklámpiacok legfontosabb mutatóit és tudnivalóit. Első kézből ismerheted meg az orosz, cseh, szlovák vagy lengyel piac helyzetét, így átfogó képet kapva Közép-Kelet-Európa sokszínű fogyasztói, digitális és közösségi média szokásairól.


Időpont
November 8., kedd, 10:00-23:00 óra

10:00 - 11:00
11:20 - 12:35
13:30 - 17:00
20:00 - 23:00
Gálavacsora

A konferencia helyszíne

A régió reklámpiacáról a világ legjobb helyszínén!

A CANnual Conference programjának, az előadásoknak, az ebédnek és az esti gálavacsorának az Artemovszk A38 állóhajó, népszerű nevén az A38 ad helyet, amelyet a Lonely Planet 2012-ben a világ legjobb szórakozóhelyének választott. Budapest egyik legnépszerűbb kulturális színtere a 11. kerületben, a várost átszelő Duna folyó déli részén, a Petőfi híd budai hídfőjénél horgonyoz. A hajót a rakpartról lépcsőn lehet megközelíteni. Autóval érkezők elsősorban a Pázmány Péter sétányon, az ELTE egyetem épülete előtt parkolhatnak, a taxik pedig közvetlenül a hajó bejáratáig viszik az utasokat.

Ha tömegközlekedéssel érkezel, a BKK Futár applikációjával könnyedén megtervezheted utazásodat!

  • App Store
  • Google Play Áruház
  • Windows Phone Apps

Jelentkezés

Regisztrálj, és fogadd el értékes ajándékunkat!

Jelentkezz már most a CANnual Conference 1 napos programjára, hogy biztosan ott lehess, hiszen a férőhelyek száma korlátozott! Három csomag közül választhatsz, és bármelyik mellett döntesz, mindenképpen megkapod tőlünk ajándékba a régió aktuális reklámpiacát és fogyasztói trendjeit bemutató CANnual Report 2016. kiadványunkat. Az ajándékcsomag a CANnual Report online letöltőkódját + 200 oldalas nyomtatott változatát tartalmazza régiós térképmelléklettel. Az ajándékcsomag értéke 15.900,- Ft!

Nézz bele itt a tavalyi CANnual Reportba, amely regisztráció után ingyenesen letölthető.

Válassz ajánlataink közül! Ha a weCAN hálózat tagja vagy, a #3-as csomagot válaszd, és írd be a weCAN kódodat a továbblépéshez!

Jegy Részvétel a CANnual Conference 1 napos szakmai rendezvényen 12 előadással, teljes ellátással (ebéddel és 2 kávészünettel) az A38 állóhajón.
*/ ?>

+ Ajándék

a CANnual Report 2016. kiadvány teljes anyaga, bruttó 15 900 Ft értékben!

A csomag teljes ára:

36 900 Ft + ÁFA (bruttó 46 863 Ft)

Jegy Részvétel a CANnual Conference 1 napos szakmai rendezvényen 12 előadással, teljes ellátással (ebéddel és 2 kávészünettel) az A38 állóhajón.
Gálavacsora Gálavacsora Részvétel a CANnual Conference gálavacsoráján, ahol személyesen is megismerkedhetsz a konferencia előadóival és a weCAN hálózat külföldi partnerügynökségeinek vezetőivel. Kötetlenül beszélgethetsz velük a környező országok reklámpiacáról, fogyasztóiról – és minden másról, ami még érdekel!
*/?>

+ Ajándék

a CANnual Report 2016. kiadvány teljes anyaga, bruttó 15 900 Ft értékben!

A csomag teljes ára:

52 900 Ft + ÁFA (bruttó 67 183 Ft)

Konferencia + Annual Meeting
Jegy Részvétel a CANnual Conference 1 napos szakmai rendezvényen 12 előadással, teljes ellátással (ebéddel és 2 kávészünettel) az A38 állóhajón, ahol a weCAN szakértői mellett a Google és a GfK szakembereinek előadását hallhatod.
Gálavacsora Részvétel a CANnual Conference gálavacsoráján – amely egyben az Annual Meeting előestéje –, ahol kötetlenül beszélgethetsz a konferencia előadóival és kollégáiddal, a weCAN partnerügynökségek képviselőivel.
Részvétel a weCAN éves rendezvényén, az Annual Meeting-en.
*/ ?> A CANnual Report 2016. kiadvány teljes anyaga.
Annual Meeting
Gálavacsora Részvétel a CANnual Conference gálavacsoráján – amely egyben az Annual Meeting előestéje –, ahol kötetlenül beszélgethetsz a konferencia előadóival és kollégáiddal, a weCAN partnerügynökségek képviselőivel.
Részvétel a weCAN éves rendezvényén, az Annual Meeting-en.
*/?> A CANnual Report 2016. kiadvány teljes anyaga.